sep 22, 2022 Okategoriserade

Få inspiration till inredning hos True deco

Söker du inspiration om hur du kan inreda ditt hem? Det är en stor skillnad mellan att bo på en plats som du har din nödvändiga bekvämligheter som en säng och ett badrum och än att bo på en plats som du verkligen känner dig hemma i. 

Idag är det många som bor i andrahandsboende, studentboende och eller kanske har korttidskontrakt. Det kan göra det svårt att få ett hem att kännas som ett hem när man att det är tillfälligt boende. Men en känsla av hem handlar om perception och oavsett omgivande faktorer så är det möjligt att inreda med äkta värme och personlighet oavsett var du bor. Någon gång behöver du ju börja att inreda ditt hem på “riktigt” och det mesta går faktiskt ta med till nästa boende. Många säga att man inte ska investera i inredning om man inte bor där permanent. Men tänk så här, vissa människor som har hem där varje detalj känns genomtänk och troligtvis är det och det har tagit troligtvis tagit flera år att komma dit.  

Försök att skapa dig en inredningsstil som du tycker om. Kanske du bor litet och behöver ha mindre möbler, behöver du tillfällig möbler, varför inte köpa second hand och investera i detaljer som, fina lampor, tavlor, köksprylar, sovkomfort som fina sängkläder och täcken istället.

En sak som är intressant är att många människor som flyttar till ett nytt hem börjar med att hänga upp sin konst direkt på väggarna, det kan man undra varför dom gör så. Men faktum är att forskning har visat att bara genom att vi tittar på konst, så kan vår stress minska och göra oss mer lyckliga. Och förutom det faktum att vi får en stor glädjeboost av att titta på saker som vi anser vara vackra, så visar konst i din individuella personlighet och intressen i ditt hem och ju mer du omger dig med saker som får dig att må bra, desto mer kommer du att fånga den där hemmakänslan.

Om du känner dig inspirerad att få ditt hem mer hemtrevligt så besök True deco inredningsblogg som skriver mycket om hur du få ditt hem att kännas mer som ett hem där du trivs.

Slutligen, ett vackert hem tar tid att bygga upp och kostar oerhört mycket. Investera in inredning som du vet du kommer tycka om i många år och mixa nytt, gammalt och blanda inte in för många färger. 3 färger ungefär är lagomt per rum och slutligen glöm inte belysningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *