dec 21, 2021 Okategoriserade

Elbils suvar

Fler och fler väljer elbilar och hybridbilar. Produktionen av bilar förväntas vara till hälften elbilar i framtiden. Vilken är egentligen en bra familjebils suv? vilka bra alternativ finns det idag på marknaden.

Rena elbilar finns det en hel del av numera men dessa är oftast i mindre format. Det är ofta för den mindre familjen men för många svenska familjer är bagageutrymme viktigt eftersom man är en stor familj. Så vilka elbilar är ett bra alternativ för dessa familjer?

1. Det givna svaret är givetvis Tesla model x. Denna förstklassiga elbil har allt man förväntar sig i en bil. Stor och rymlig med gott om bagageutrymme. Här får man åka i en futuriskt med rejält med kräm bakom huven. Hela familjen får plats utan problem. Utmaningen ligger nog i prislappen för de allra flesta. Den kostar över miljonen ny och redan där är målgruppen väldigt begränsad.

2. Volkswagen ID4 är en ny elbilssuv från Volkswagen. Denna elbil är faktiskt större än många andra. Den är inte lika stor som tesla model x men den rymmer cirka 550 liter i bagageutrymmet vilket att jämföra med Passaten som ligger på 650 liter. Här sitter man utan problem fem personer i bilen och den är väldigt prisvärd. Perfekt för barnfamiljer.

3. Skoda Enyaq är ett bra alternativ. Ett bagageutrymme om 585 liter så lite större än ID4 men är en SUV där också hela familjen får plats utan att behöva betala multum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *